RSS

Azi face nunta numai cel ce are bani…

20 Jul

     Cred ca aproape toate fetele viseaza la ziua cand vor deveni miresici. Am visat si eu, iar visul e pe cale sa se implineasca…In august voi avea nunta(cununia religioasa si petrecerea).

     Niciodata nu m-am gandit ce greu e sa te casatoresti. Nu mi-am imaginat de cate vom avea nevoie inainte de casatorie, cate sacrificii vom fi nevoiti sa facem si cate datorii(asta e cel mai grav). Dar, daca tot am planuit evenimentul si ne-am apucat de pregatiri, nu am lasat criza din 2010 sa ne opreasca din drum. Problema este ca nu ne-a dat ea pace si si-a bagat codita in toate pregatirile noastre. Prima data mi-am cumparat rochia de mireasa. Am fost din Iasi tocmai in Bistrita. Prima rochie probata am si cumparat-o. E un model de la Maggie Sottero, Maria Cambrie parca se numeste. A costat in jur de 500 euro, in afara de voal si crinolina(achizitionate tot de acolo). Am avut noroc cu rochia. Nu a fost nevoie sa umblu mult timp dupa ea.

     Mai apoi am contactat o firma de decoratiuni. Din cauza preturilor ridicate, am decis sa pregatesc eu cate ceva pentru nunta. Am cumparat materiale pentru flori, pentru marturii si pentru decorarea paharelor de sampanie pentru miri si nasi. Si…m-am apucat de treaba..Am avut un spor nebun pentru ca imi place foarte mult acest domeniu. Le-am confectionat si sunt multumita de ceea ce a iesit. Am constatat ca reusesc si singura sa fac ceea ce ofera firmele de decoratiuni. Mai raman insa multe de cumparat pana la nunta. Bautura,tortul, prajiturile si fructele ma mai ajung in jur de 35-40 de milioane. Si urmeaza plata meniurilor dupa nunta, formatia,foto, video, decorarea salii si aranjamentele florale.Catastrofaaaaaaaaaaaaa! Am facut un credit la BRD ca sa ma pot casatori. Si nu-mi ajung nici banii respectivi.

     In concluzie, cine n-are bani in ziua de azi nu mai face nunta. Se limiteaza la cununia civila sau traieste in concubinaj. Vremuri grele!

     Atasez fotografii cu materialele realizate de mine. Sper sa va placa!((macar putin)

marturie

cosuletul cu floricele

paharele

     Dupa nunta voi posta si fotografii cu rochia, voalul, casuta pentru bani, etc…

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on July 20, 2010 in Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: