RSS

1 iunie la Liteni

21 Jul

     Elevii de la Liteni de abia au aşteptat ziua de 1 iunie…Ştiu ei de ce… În fiecare an domnul primar face daruri copiilor de ziua lor(tuturor copiilor din şcoală). Cadouri mai primesc şi de Crăciun, nu numai pe 1 iunie. Am apreciat iniţiativa dânsului de a face mici daruri cu ocazia sărbătorilor. Nu în toate comunele se obişnuieşte acest lucru.

     De asemenea, elevii au participat şi la activitatea desfăşurată cu ocazia zilei copilului. Tot pe această dată Şcoala Liteni a sărbătorit “veteranii” ce au trecut pe la catedra din acest sat. Veteranii erau de fapt profesori pensionari care au predat în satul Liteni. Domnul director i-a contacta telefonic şi i-a invitat pe data de 1 iunie la şcoala în care au lucrat o perioadă mai mică sau mai mare din viaţa lor.

     Copiii au prezentat un mic program artistic, domnul director a ţinut un lung discurs şi apoi toată lumea a cântat ” La mulţi ani”, atât pentru invitaţi, cât şi pentru copii. Şeful a pregătit şi daruri pentru domnii profesori chemaţi la activitate: şampanie, rechizite care să le amintească de activitatea de dascăl şi dulciuri. Bineînţeles că au purtat în piept insigne cu inscripţia “invitat de onoare”. Pe 5 iunie se serbează ziua învăţătorului, dar noi am serbat-o pe 1, odată cu ziua copilului.

     1 iunie a fost o altă zi deosebită, atât pentru copii, cât şi pentru cadrele didactice participante.

Copiii mei bucuroşi de dulciurile primite

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on July 21, 2010 in Şcoala Liteni 2008-2009

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: