RSS

Sfârşit de an şcolar-Liteni

21 Jul

     Ca în orice şcoală şi la Liteni s-a organizat un program pentru premierea elevilor silitori la sfârşitul anului şcolar.Au fost multe emoţii mai ales la boboceii de clasa I şi chiar la cei de clasa a V-a, care trecuseră de la notarea prin calificative la cea cu note. A fost o schimbare pentru ei şi nu toţi au reuşit să se acomodeze la fel de repede. Cei care au trecut clasa doar ca să fie trecută au fost de data aceasta spectatori, iar cei care au meritat cu adevărat au urcat pe scenă în aplauzele tuturor.

     Observ în rândul elevilor de astăzi o anumită reticenţă când vine vorba de învăţat şi de spiritul de competiţie. Colegii te consideră tocilar dacă îţi înveţi lecţiile, dacă îţi faci temele, iar cei ce fac aceste lucruri se simt uneori marginalizaţi. Le-am explicat de multe ori copiilor că nu trebuie să le fie ruşine de faptul că învaţă. Din contră, cei care nu o fac sunt invidioşi pe capacităţile celor buni, iar faptul că râd de ei este o metodă de manipulare. Unii dintre copii au ascultat sfaturile mele, alţii au preferat să asculte îndemnurile colegilor.

     Anul trecut, la clasa la care am fost dirigintă am obţinut rezultate destul de bune. Patru copii din 18 au avut medii peste 9,50. Doar o medie a fost între 6 şi 7, majoritatea obţinând între 8 şi 9. Vă invit să vizualizaţi fotografii de la premiere şi  de la banchetul claselor a VIII-a.

Absolventă de clasa a VIII-a

Clasele a VIII-a

O parte din clasele a V-a

Curs festiv-clasele a VIII-a

Banchet

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on July 21, 2010 in Şcoala Liteni 2008-2009

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: