RSS

Cea mai frumoasa clasa

26 Jul

Anul trecut, la Liteni, s-a propus organizarea unui concurs intre clase pentru a incuraja elevii sa pastreze clasele curate si frumoase.

Cu ocazia sosirii primaverii copilasii au pregatit clasele pentru concurs cum au stiut ei mai bine. Au realizat decoratiuni cu propriile lor manute, le-au aranjat pe pereti, perdele, si-au aranjat husele pentru banci in speranta ca vor castiga titlul de “cea mai frumoasa clasa din scoala”. Pentru toti era o mandrie sa dobandeasca acest premiu.

Un juriu alcatuit din cadre didactice si din elevi din  au mers in fiecare clasa din scoala si au analizat-o. Au punctat aspectele pozitive si le-au depunctat pe cele negative. Fiecare a dat note de la 1 la 10. Clasa cu cel mai mare punctaj urma sa castige.

Nu vreau sa ma laud, dar copiii mei au castigat concursul. Si au reusit singuri, fara ajutorul meu. Voi atasa in zilele urmatoare si imagini cu zambetul lor fericit.

P.S. Am inteles de la noua lor doamna diriginta(care mi-a fost colega de facultate) ca si in 2010 tot ei au castigat concursul. Bravo lor!

juriul format din copii

clasa castigatoare

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on July 26, 2010 in Şcoala Liteni 2008-2009

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: