RSS

Concurs de creaţie literară

30 Jul

     După încheierea anului şcolar un domn cu suflet mare a propus organizarea unu concurs de creaţie literară. Nu-l cunoşteam atunci pe acest domn. Mai târziu am ajuns să îl iau de soţ. Elevii interesaţi trebuiau să scrie un eseu despre ce vor ei să devină când vor termina şcoala, facultatea, ce planuri au de viitor.

     Pentru că era deja vacanţă şi unii dintre copii erau plecaţi din localitate, nu am avut prea mulţi participanţi. Poate şi pentru faptul că nu i-am putut anunţa pe toţi că voi veni cu domnul respectiv la şcoală într-una din zile pentru organizarea concursului.

     Cei prezenţi au citit eseurile lor şi domnul i-a premiat acordându-le bani. Apoi a mai oferit unei fetiţe care scria poezii o bicicletă. A fost impresionat de Cristina, o elevă din clasa mea, şi a mai trecut de câteva ori pe la Măcăreşti aducându-i daruri la începerea anului şcolar, la Crăciun a primit un laptop şi bani, apoi a vizitat-o din nou de Paşte. Din păcate criza l-a lovit acum şi pe soţul meu, domnul amabil, şi nu mai poate ajuta copiii aşa cum şi-a propus.

Câştigătorii

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on July 30, 2010 in macaresti

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: