RSS

Tur de oraş cu degustare de vin

29 Apr

Cea de- a doua zi dedicată evenimentlui “Degustări de vinuri de Iaşi” va debuta sub blândele raze ale soarelui de final de aprilie cu un tur pietonal gratuit oferit de către Agenţia ICAR Tours, începând cu ora 9.00, din Piaţa Unirii.

Din pasiue pentru turism, Agenţia ICAR Tours, vă invită să redescoperiţi în cadrul unui tur pietonal gratuit cele mai importante monumente ale istoriei culturale ieşene.

Pe parcursul a două ore în drumul spre Palatul Culturii, ghizii ICAR vă vor arăta, povesti, integra în legenda capitalei culturale a Moldovei.

Bineînţeles, vinul de Iaşi nu poate lipsi din istoria oraşului. Sunteţi invitaţi să finalizăm turul de oraş cu o degustare de vinuri la Vişani, Casa Olteanu. Tariful de participare la degustare este de 55 lei. Aceasta se va realiza pentru un grup de minim 20 persoane.

Participarea la turul de oraş este gratuită. Dacă vă înscrieţi pentru turul de oraş nu este obligatoriu să vă înscrieţi şi la degustare.

Vă aşteptăm, începând cu ora 9.00, în Piaţa Unirii, să redescoperim Iaşul , în cadrul unui tur pietonal gratuit oferit, din pasiune pentru turism, de Agenţia ICAR Tours.

Acest mesaj vine de la Agenţia ICAR Tours. Dacă sunteţi interesaţi, daţi un click pe anunţul lor de pe facebook şi înscrieţi-vă aici!

 
Leave a comment

Posted by on April 29, 2011 in Din viata de zi cu zi

 

Leave a comment